Fra pest og plage til nydelig pesto

Dette er den beste pestoen jeg noen sinne har smakt! I tillegg er den kortreist, kologisk, rimelig, stappfull av sunne stoffer, og - man kan hste skryt gjennom hele grillsesongen fordi man har lagd den sjl. Mulighetene for hashtags er uendelig. Dette m du prve! . Jeg glemmer aldri da jeg syklet optimistisk totalt blottet for synssans og vett ut i en ker som rakk meg til livet. En ker full av brennesle. Med nakne bein som stakk ut av sykkelshortsen... Da jeg kom meg hjem var det blemmer opp blemmene. Svien ga seg etter hvert. Natta kom med voldsom kle. Av typen "herlighet jeg lengter tilbake til barseltida med amming og nattevk". Gjr ikke det der stuntet igjen med det frste, nei. Brennesle er litt pest og plage. Men det kan ogs spises! Det kan for eksempel bli suppe, pur eller min personlige favoritt; pesto. Her skal du f oppskrifta p den beste pestoen jeg har satt tenna mine i. Butikkvarianten smaker plast i forhold. Som med de fleste buskevekster og an...

Oppskrift p chilimajones

I forrige innlegg ble du selvsagt overbevist om at du er fullt ut i stand til lage sushi selv. N skal du i tillegg f ei oppskrift med p kjpet, p en veldig god chilimajones. Om du vil bruke den opprinnelige flger du bare denne linken inn til Godfisk, for jeg har jo (surprise, surprise) ikke fulgt oppskriften. S her fr du min variant. Ikke veldig endret, men bl.a uten 2 ss kapers. Fordi Eventyrmannen ikke fant det i butikken. Chilimajones (nok til 4 stk) 2 stk eggeplomme 1 ss sennep 2 dl rapsolje 1 stk sylteagurk 3 ss frisk koriander 1 stk chili 1 ts chilipasta 1 sitron, saften 1 ss lettrmme Jeg brukte hndmikser, og doblet oppskrifta. Det ble litt til overs, som var veldig godt p brdskiva. Eller kanskje til tapasfatet? Eventuelt kan du lage dobbelt opp og ha en del til aioli og en del til chilimajones? Majonesen inneholder mye av det gode umettede fettet, men den er svrt energirik. Oljen alene srger for 2000 kalorier. Det frste du skal gjre er lage ...
hits