hits

80 vs 2 timer

Har jobba mange lange dager hele denne uka, og i tillegg hadde jeg arbeidshelg etter at guttene hadde dratt til pappaen. Har vært litt småfrustrert hver kveld over at jeg ikke har fått mala strøk nummer to inne på det kommende storgutterommet, det var liksom ambisjonen, men skjønte jo at søvn måtte prioriteres og at timene bare ikke strakk til. 

Det ble sent på fredag før jeg kom meg i seng, og på lørdag fortsatte jeg med å pakke ut, vaske, spyle, tørke og pakke om turutstyret vi hadde brukt. Klokka tikka alt for fort mot seinvakt, men jeg kjente jeg ble bare mer og mer forarget inni meg over å ikke ha fått tid til å male, så en time før jeg måtte i vei heiv jeg meg rundt og fikk strøk nummer to på veggen. Rakk det med et nødskrik (les slurvete maling på den siste halve veggen....)

Det føltes som en stor seier, men da jeg kom på jobb merka jeg at pulsen ikke ville ned igjen, og jeg begynte å føle meg urolig i kroppen. Ikke noe bra tegn. I dag hadde jeg kort dagvakt, sola skinte og den reparerende naturen venta. To timer med to fine damer ble brukt ute i marka, og BAM, jeg var et nytt menneske etterpå. I bilen på vei hjem var jeg så avslappa at jeg seriøst holdt på å slokne i setet. Og den deilige følelsen bare varer og varer. Jeg har rydda og puska i huset siden jeg kom hjem, fått pakka ned de siste våtdraktene - nuh er de endelig tørre på begge sider - men hodet er rolig, og jeg kjenner jeg er klar for nok ei ny uke. Må bare elske naturen.


.

Har blitt rød på skuldrene, men fant aloevera-kremen så jeg satser på å være good to go i morgen. Sommeren har endelig kommet til nord, og jeg digger det! Håper du har hatt ei fin uke!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar