Jeg har sovet hele natta!!

Jeg ble vekket av lyden på telefonen. Alarmen. Klokka var sju. Jeg spratt opp av senga og kunne ikke fatte og begripe hva som hadde hendt. 

Vi hadde sovet hele natta, ALLE SAMMEN! Ingen gråt. Ingen tørste. Ingen snørr. Ingen hoste. Ingen trøsting. Bare søvn. Ei hel natt med sammenhengende, helsebringende, hyggeliggjørende søvn. Det skal ikke mer til for å sette fyr på meg altså! :-D 


.

Alle ungene er på bedringens vei. Jeg er fullopplada og vel så det. Kunne smøre frokost med to hender. Hadde lyst til å sette på radio. Stekte egg. Lo med trillende latter. Herlighet, for en dag!

Livet er like vakkert som ei iskald pils etter fire timer med snø opp til låret på vei inn til hytta! (Og joda. Det har skjedd. Uten ski og truger. Hva vi tenkte på vites ikke. Tror det må kalles ungdommelig pågangsmot kombinert med særdeles mangelfull erfaring.)


.

Men vi har altså sovet hele natta, og livet er vakkert. Jepp. Var bare det jeg hadde på hjertet. Vi er i full vigør. Hurra! Drysser salt uten blygsel..haha.

Planen er helgevask akkompagnert til skikkelig rockemusikk, før vi drister oss ut for å handle mat. Vi har sendt masse positiv energi dit den trengs, og ønsker dere alle sammen ei riktig god helg. 

Søvn i mitt hjerte! :-D 

4 kommentarer Skjul

Irene

21.04.2017 kl.09:16

Åh, det er så nydelig!

Ha en super fredag og ei strålende helg! :-D
EventyrElin

21.04.2017 kl.11:33

Irene: Ja, det er helt utrolig hvor fort man venner seg til å sove gjennom ei hel natt. Vi er heldige og har unger som sover godt. Men nå har jeg sovet så dårlig i flere måneder, syns jeg, og når de attpåtil ble syke....denne natta gjorde seg :-D Riktig god helg! <3
Jenny

21.04.2017 kl.09:47

Når du skriver skikkelig rockemusikk, så forventer rockesvigerinna di å bli imponert! Dokumemteres på snap selvfølgelig 😁👍

Ha ei stråålende helg med gjengen din 🌞
EventyrElin

21.04.2017 kl.11:32

Jenny: Hahahaha, men så vet jeg jo at det skal litt til for å imponere deg på den fronten........ :-D Mulig jeg påstår at jeg ikke har tilgang på snap i dag ;-)

Skriv en ny kommentar

hits