Har du lyst til å bli turleder?

Elsker du friluftsliv? Vil du komme deg mer ut på tur? Kunne du tenkt deg til å bedre folkehelsen og få flere mennesker med deg opp og ut? Da er dette en super mulighet for deg!


.

Siden jeg tipper det er mange friluftsfolk her inne ville jeg bare tipse om Ambassadørkurset som kjøres i regi av BOT onsdag 22. mars kl 17:30. Kurset er gratis, vi legger inn fruktpause og beinstrekk og du får en fin introduksjon til Turistforeninga, friluftsloven og andre aktuelle tema. 

NB, kurset er flyttet til Fylkeshuset pga mange interesserte. Ring kursleder Eirik Alst 908 54 928 for mer info, eller sjekk nettsidene her. 

Å være turleder er givende, lærerikt og ikke minst gir det stort innskudd på helsekontoen. Kjenner du en naturglad ungdom hadde jeg blitt særlig glad om hun eller han dukket opp..! ;-)

3 kommentarer Skjul

Liga

22.03.2017 kl.13:44

Nå er det ei stund siden jeg var innom her, og så ser jeg at du har fått jobb på BOT - kontoret! Gratulerer!! Og jaggu var det bra jeg var innom bloggen din i dag, for da så jeg at kurset var flyttet. For dit skal jeg. Er du der, møtes vi kanskje.
EventyrElin

24.03.2017 kl.17:51

Liga: Åh, nei! Det skulle jeg visst! At du skulle dit :) Det hadde vært kjempegøy. Da kunne jeg prøvd å skaffe barnevakt. Jeg måtte hjem for å ta over stafettpinnen og ungene, men nå som jeg vet at du er med i organisasjonen er det bare å forberede seg på å bli hanket med videre ;-)
Liga

25.03.2017 kl.15:05

Den stafettpinnen kan være travel. Nettopp den har gjort at jeg ikke har fått tatt det kurset for flere år siden. Er allerede hanket med videre. Skal gå på et til kurs i mai. Dette er min egentid, endelig er jeg klar til å fylle opp energilagret.

Herlig å se at du er full av glede og energi.

Skriv en ny kommentar

hits