Velvære med jentene

Et av forslagene mine til utdrikningslaget var topptur til Sandhornet og nakenbading fra stranda etterpå. Hadde vært uforglemmelig. Tenk for en tur! Det ble dessverre nedstemt. Gjengen ville ha velvære og vinsmaking. Hva med rappellering damer, forsøkte jeg meg på, men neida. De ville ha spa og jeg måtte bare pent si ja. 

Det skulle vise seg at jeg ble veldig fornøyd med avstemmingen. Skikkelig fornøyd, for jeg fant et lite paradis bare et steinkast unna hjemmet mitt. Jeg hadde hørt at de hadde velvære på hotellet i Saltstraumen, men ante ikke at det var så bra. For et sted! Rimelig inngang, boblebad, badstuer, massasjestoler og samarbeid med terapeuter fra Klinikk1 som muliggjør en rekke behandlinger.


.

.

.

.

Det var en morsom gjeng damer å feire dagen med, og med lykkebobler innabords ble det mye latter og leven. Vi lo godt av tanken på å gi den kommende bruden hårfjerning som gave, men endte heldigvis opp med fotmassasje. Alle som fikk behandling var knallfornøyde, og beina var så myke at vi andre kranglet om hvem som skulle få sove sammen med de myke føttene. Neida. Joda. Neida.. :-D 


.

.

.

.

Klinikk1 har flere terapeuter de kan sette inn ved behov, og blir man mange kan det være lurt å bestille på forhånd. Kroppsmassasje, voksing og lignende tilbys i et eget behandlingsrom. I tillegg til klassisk finsk sauna har velværeavdelingen infrarød badstue, boblebadekar med massasjefunksjon og i rommet med massasjestoler kan man bestille mat fra restauranten.

Og vet dere hva? De kommer snart med to utendørs jacuzzier med tilknytning til velværeavdelingen. Tenk å ligge der under midnattssola, eller nordlyset! Gjett hvem som skal dra dit igjen. Og igjen. Mammaferie, skal jeg bare blunke, før jeg stikker av sted. Topptur først, deretter enda litt mer egenpleie. Ja, takk begge deler!


.

Man kan bli litt trøtt av velvære så jeg var litt skeptisk da vi skulle gjøre dette på utdrikningslaget, men vi dro rett ut etterpå og sendte bruden i båt inn gjennom Beiarkjeften så det løste seg fint. Dessuten var det noe med atmosfære. Det var avslappende og deilig, men det var også sprudlende damer og forventningsfull stemning. Det kan aldri bli feil, kan det vel?

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits