Har du friske farger i garderoben?

Søskenbarnet mitt har ei datter jeg er gudmor på, og jeg blir så glad hver gang jeg treffer dem. Aller mest fordi de er dem, men også fordi Hege er like glad i farger på klærne som jeg er. Vi har feiret utebursdag i helga, og det var så gøy! Dere skal få se litt flere bilder, men først ville jeg bare vise dere litt fargesterke ytterplagg mot hvit snø.

(Ingen av plaggene på bildene er forresten sponset, selv om eldstemann er reneste Reima-reklamen, men det er altså hans mor som har kjøpt hvert eneste plagg. Ingeborg har gått for Didriksons, og hennes mor kunne fortelle at i dressen er det geniale sømmer som kan sprettes opp slik at armer og bein blir noen centimeter lengre når det trengs. Smart!)

Hege lyste opp plassen med de fine fargene sine, og jeg ble bare mer inspirert til å friske opp i den svarte, grå, mørkeblå garderoben min.. At ungene mine går foran som gode eksempler for etterfølgelse er et bra startskudd. Har du fargerike klesplagg i garderoben? 

4 kommentarer Skjul

Hanne

01.02.2016 kl.12:22

Folk HAR så mange mørke og dystre ytterplagg! I min journalistjobb prøver jeg alltid å huske å be folk ta en fargerik ytterjakke på når det skal fotograferes ute.

Jeg har alle slags klær i alle slags farger. Yttertøy har jeg jo ikke så veldig mye av, men regntøy MÅ være gildt. Og jeg må alltid ha rød jakke for alle sesonger :-) Sist høst kjøpte jeg meg en knallgul ullkåpe som jeg bare elsker. (jeg kaller den powerkåpa mi, fordi jeg føler meg litt uovervinnelig i den - men det trenger du ikke si til noen...)

Pludrehanneklem
EventyrElin

01.02.2016 kl.16:27

Hanne: Jeg skjønner hva du mener! Etter at jeg bevisst begynte å velge mer farger på yttertøyet til guttene har vi fått utrolig mye finere bilder fra turer!! :-D Skjønner godt at du kaller det powerkåpa, jeg ønsker meg knallgule støvler av samme grunn. (Skal forresten ikke si det til noen...) :) :)
Kirsti

01.02.2016 kl.15:25

Farger er fint. Men det er lett å velge kjedelig/mørke farger, med den tanken at det er nøytralt og passer til alt(det andre mørkeblå, svart etc i skapet )

Kjøpte en litt skarptrosa kjole fot ett par år siden, og fikk masse ros. I selskap hadde de fleste andre svart/mørkeblå/Mørk grønn, så jeg skilte meg ut. Den kjolen er for stor nå... men kjøpte akkurat rød kåpe, den får jeg også masse kommentarer på!

Ha en fargerik dag😊
EventyrElin

01.02.2016 kl.16:25

Kirsti: Jeg holdt på å kjøpe rød kåpe nå nettopp!! Men...så valgte jeg svart, for den røde måtte syes litt inn..men som jeg angrer! Er for dårlig på å velge farger inn i egen garderobe, men har lyst til å velge modigere framover :)

Skriv en ny kommentar

hits